Εάν θέλετε να αποβληθείτε, πρέπει να τρέξετε μπροστά.

Η επιδημία δεν θα μας νικήσει, θα μας καταστήσει μόνο ισχυρότερους.

Αρχική Σελίδα

SY CHINEE PRINTING CN LIMITED

Πιστοποίηση
Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Πιστοποιήσεις
Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Πιστοποιήσεις
Συμπαθώ τα δοχεία εγγράφου μου από σας, ευχαριστώ σας, και τις ευχαριστίες για την υπομονετική υπηρεσία σας. δεν θα κάνουμε τη διαταγή ενός χρόνου, και πολλοί διαταγή θα έρθουν.

—— Stephen Curtis

Τα τσιπ μπορούν είναι καλά, και τα τσιπ μου πωλούν πολύ καλά τώρα. Θα σας κρατήσω στην αφή.

—— Linda Parry

Υψηλός - ποιότητα 360 δοχεία μιλ. PET, και υψηλή συνεργασία με σας. σας ευχαριστούμε

—— Michel

Γεια Jenny, καλά - έλαβε τα δείγματα από σας, το συμπαθώ πάρα πολύ. Στέλνω στο μάρκετίνγκ μας τώρα, θα σας ενημερώσω οποιεσδήποτε αναπροσαρμογές.

—— Barry Weiss

Καλή ποιότητα, καλή υπηρεσία. HUIHUA είναι καλός προμηθευτής.

—— Alex

Είμαι εκτιμώ ότι αγοράσατε το έγγραφο μπορείτε να επεξεργαστείτε στη μηχανή για με, να σας ευχαριστήσετε! και οι εργασίες μηχανών πολύ καλά τώρα, χρειαζόμαστε ακόμα τα εξαρτήματα σύντομα.

—— Natalie

Είμαι Online Chat Now

SY CHINEE PRINTING CN LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8
SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED
Το κτίριο γραφείων έδρας μας Το κτίριο γραφείων έδρας μας Ο κήπος παραγωγής μας το δωμάτιο παρουσίασης προϊόντων μας το γραφείο μας το δωμάτιο παρουσίασης προϊόντων μας Επιστροφής επίσκεψη πελατών Επιστροφής επίσκεψη πελατών

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : SY CHINEE
Αριθμός Υπαλλήλων : 90~120
Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-4,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Τοποθετημένο στην περιοχή BaiYun Guangzhou, SY CHINEE PRINTING ΣΟ LIMITED είναι επιχείρηση εκτύπωσης εγγράφου που εστιάζει στην εκτύπωση χρώματος, εικονογραφική εκτύπωση βιβλίων, ψηφιακή άμεση εκτύπωση, συσκευασία των κιβωτίων που τυπώνουν, των κιβωτίων δώρων που τυπώνουν, της εκτύπωσης φυλλάδιων υψηλών σημείων, της εκτύπωσης επαγγελματικών καρτών, της εκτύπωσης φυλλάδιων, των τσαντών χεριών που τυπώνουν, της εκτύπωσης ετικετών, των αφισών που τυπώνουν, της εκτύπωσης εισαγωγής και κατεύθυνσης, των ημερολογίων που τυπώνουν, της εκτύπωσης καρτών πρόσκλησης, της εκτύπωσης ετικετών ιματισμού, της εκτύπωσης συσκευασίας και όλων των ειδών βιβλίων και εκτύπωση περιοδικών!

Αυτοί είναι η είσοδος της βιομηχανικής ζώνης μας και του γραφείου μας. Το εργοστάσιό μας έχει περάσει τη διεθνή πιστοποίηση του ISO και CFI. Το περιβάλλον παραγωγής είναι κομψό, ο εξοπλισμός παραγωγής είναι προηγμένος, και η αποδοτικότητα παραγωγής είναι υψηλή. Έχουμε τοποθετηθεί εδώ για περισσότερο από 15 έτη. Έχουμε μια καλή σχέση συνεργασίας με άλλους κατασκευαστές γύρω από μας. Η σιωπηρή συνεργασία επιτρέπει σε μας για να εξυπηρετήσει καλύτερα τους πελάτες μας και να βελτιώσει περαιτέρω την αποδοτικότητα παραγωγής.

Θα διεξαγάγουμε τις επιχειρησιακές διαπραγματεύσεις εδώ ή μέσω αυτού του ιστοχώρου.

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 1

Θα κάνουμε τα προϊόντα σας στο εργαστήριο παραγωγής.

Έχουμε τη «ιαπωνική εκτύπωση τέσσερις-χρώματος σειράς Komori»!!!
1, δύο ομάδες χρώματος μοιράζεται μια βάση, και η μηχανή τέσσερις-χρώματος πρέπει μόνο να χτυπηθεί μόλις κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, και της Χαϋδελβέργης μόνο χρειαστεί τέσσερις φορές.
2, περιφερειακός βοηθητικός εξοπλισμός όπως η αεραντλία, δεξαμενή νερού είναι εξοπλισμένα με την απλούστερες, απλές λειτουργία και τη συντήρηση, που καθιστούν την ταχύτητα παράδοσης προϊόντων γρηγορότερη.
3, έγγραφο ιστού, μικρή επίδραση εκτύπωσης μελανιού είναι καλή, γρήγορη αποστολή.
4. Το PLC έτοιμο προς χρήση χρησιμοποιείται για πολλά ηλεκτρικά συστατικά, το οποίο είναι απλό στο κύκλωμα και ευκολότερο να κρίνει την ποιότητα των προϊόντων.

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 2

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 3

 

Και ND έχουμε αγοράσει πρόσφατα δύο τέτοιες μηχανές, έτσι χρησιμοποιούμε μια ολοκαίνουργια να κολλήσουμε μηχανή, η οποία θα έχει μια καλή επίδραση στα προϊόντα σας.

 

τι «τοποθετεί σε στρώματα»;

«η τοποθέτηση σε στρώματα», γνωστός επίσης όπως «την πέρα-σχηματοποίηση», «την κόλλα που τοποθετούν» και «ταινία που κολλά», αναφέρεται στη χρήση των διαφανών πλαστικών ταινιών για να εμμείνει στην επιφάνεια του τυπωμένου θέματος μέσω της καυτής συμπίεσης για να προστατεύσει και να αυξήσει την ερμηνεία. Η κάλυψη ταινιών έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη σύνδεση επιφάνειας και την προστασία των καλύψεων βιβλίων, των λευκωμάτων εικόνων, των αναμνηστικών βιβλίων, των καρτών, των φυλλάδιων προϊόντων, των ημερολογίων και των χαρτών. Αυτή τη στιγμή, τα κοινά ταινία-καλυμμένα συσκευάζοντας προϊόντα περιλαμβάνουν τα χαρτοκιβώτια, τα χαρτοκιβώτια, τις τσάντες, τις τσάντες λιπάσματος, τις τσάντες σπόρου, τις συγκολλητικές ετικέτες, κ.λπ.»

 

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 4

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 5

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 6

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 7

Σαν τελευταίο κρίκο, το χειρωνακτικές εργαστήριο και η αποθήκη εμπορευμάτων παραγωγής μας έχουν το απολύτως ξηρό περιβάλλον για να εξασφαλίσουν την ομαλή παράδοση των προϊόντων σας ώστε να μη προκληθεί το περιττό χάσιμο χρόνου.

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 8

Κίνα SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Εταιρικό Προφίλ 9

Στοιχεία επικοινωνίας
SY CHINEE PRINTING CN LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Holy

Τηλ.:: +8613427523059

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)